Polední menu
28. 4. 2025 ‐ 4. 5. 2025
Pondělí 28. 4.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Úterý 29. 4.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Středa 30. 4.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Čtvrtek 1. 5.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Pátek 2. 5.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Sobota 3. 5.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
Neděle 4. 5.
Podáváme pokrmy ze stálého jídelního lístku |
***
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání.